TANT MERIE - Webshop


Welkom bij onze Webshop Tant Merie waar je al je overheerlijke snacks, sauzen ect. kunt bestellen deze met de grootste zorg ambachtelijk worden bereidt door Tuutsje vaan Teunsje  in Wyck Maastricht.

Speciaal aanbevolen deze maand:

Cheddar Kroket

Bestel nu online deze overheerlijke Cheddar kroket elke Vegetariër is er dol op TOCH...

Wyckse kroket

Bestel nu online deze overheerlijke Wyckse Spek kroket ambachtelijk lekker tussendoortje of als voorgerecht....

Mossel Kroket

De R is weer in de maand dus weer tijd voor onze overheerlijke Mossel kroketten.. een echte aanrader voor de visliefhebber...


Bestel de lekkerste zelfgemaakte producten nu gewoon online, en haal ze binnen 48 uur op in Wycker brugstraat 41 te Maastricht. (Binnenkort ook thuisbezorgd per post vanaf € 25,- exl. Bezorgkosten in Nederland

Onze Tant Merie webshop zal u in toekomst nog meer gaan verrassen met ambachtelijke Maastrichtse en Limburgse regio lekkernijen uit onze keuken... dus kom zeker eens af en toe rondsnuffelen op onze site!

 

De webshop Tant Merie gaat binnenkort online!


Mestreechtse Vlees Kroket of Bitterballen

Er gaat niets boven een echte rundvleeskroket of bitterbal. Een stevige snack met grote stukken stukjes draadjesvlees. Een oude klasieker in een overheerlijk krokant jasje. Zonder Conserveringsmiddelen!

€ 7,95

  • Uitverkocht

Cheddarkaas Kroket of Balletjes

Bereid met 100% krachtige Cheddarkaas. (Een prachtig stuk, de echte Engelse cheddar) Als jasje gebruiken we Panko paneermeel. Dit Japanse broodkruim geeft een dunne en extra knapperige korst.  

 

Dit product wordt u bevroren aangeboden in onze zaak.

€ 9,95

  • Uitverkocht

Wyckse Spek Kroket of Balletjes

Kroket met Maastrichts licht gezouten spek. Het spek wat we gebruiken, is ambachtelijk bereid en afkomstig van het Heuvelland. Het water in de pekel van het vlees is vervangen door gefilterd Maaswater. De salpicon maken we af met een overheerlijke geheime kruidenmix en ketjap.

 

€ 9,95

  • Uitverkocht

Mossel Kroket

De trots van Zeeland, maar dan niet gekookt en in een pannetje. Van de Zeeuwse mosselen maken wij eonze overheerlijk ambachtelijke Mosselkroket. De basis is een mosselbouillon die we op smaak brengen met een scheut witte wijn, ui en prei en knolselderij.

 

€ 9,95

  • Uitverkocht

Voerense Wild Kroket of Bitterballen

Haas en Everzwijn 48 uur gemarineerd in Russisch stout bier,met een mooi groenteboeket, heel veel kruiden, wildfond en kastanjes voor de lekkere zoete smaak. En een tikkeltje ondeugende licht gezouten Heuvellandse speksnippers. Vlees wordt met de handgeplukt! 

 

€ 10,95

  • Uitverkocht