verse friet


VERSE FRIET, VERSER KAN HET NIET...

Om de beste verse friet te kunnen maken zijn alleen de allerbeste frietaardappels goed genoeg. Friet maken lijkt makkelijk maar is een echte ambacht dag in dag uit... 

 

De aardappels komen dagelijks vers bij ons binnen en worden met alle liefde geschild, gewassen en op de juiste maat gesneden bij onze Aardappel Hofleverancier. Vervolgens worden ze op lage temperatuur  voorgebakken om later op hoge temperatuur tot in perfectie goudgeelbruin en vooral knapperig gebakken te worden, sausje erbij, EN GENIETEN MAAR!
Maar het allerbelangrijkste is de liefde die het hele team in deze perfecte frieten stopt, je proeft het gewoon!

 

Voor de beste verse Belgische friet in een overheerlijk Tuutsje (Puntzak) in Maastricht en de regio ben je bij Tuutsje vaan Teunsje in WYCK- Maasticht aan het juiste adres.

 

KEUZE GENOEG...

Op het gebied van Friet maken zijn we echt pro’s in, voor al het andere lekkers wordt samengewerkt met de beste lokale leveranciers en horecagroothandels! Mensen met liefde en pure passie voor het ambachtelijk product! Zo is het alleen dus op en top genieten bij Tuutsje vaan Teunsje Wyck-Maastricht

 

Onze friet worden dagelijks gecontroleerd op kwaliteit, versheid maar vooral op knapperigheid, er zijn 3 verschillende maten te verkrijgen in een Tuutsje (Of bakje) Klein Tuutsje, Groot Tuutsje en natuurlijk onze succesvolle Reuze Tuut Gigantius voor de echte grootte frietliefhebber(s).

 

PUUR & AMABCHTELIJK 

Al jaren serveren wij o.a. de klassieke Hollandse Garnalenkroket van eigen topkwaliteit, en zeker om niet te vergeten onze authentieke Mestreechse Zoersajs (Zuurvlees), Hongaarse Goulash, Kniensajs (Konijnensaus), Saté saus, Tete Veau en vele andere warme en koude sauzen uit eigen keuken en of dat nog niet genoeg is! Loopt het water je al in de mond? Mooi! Want de echte snackliefhebbers komen bij Tuutsje vaan Teunsje in WYCK - Maastricht zeker ook aan hun trekken met onze zelfgemaakte Mestreechse Rundvlees-, 6 kazen-, Bloedworst-, Kalfszwezerik- Kip Limoen-, Mossel- en Zalm- Kroketten van het huis. Maar vergeet ook vooral niet de perfecte Bamibal, Nasibal, diverse gehaktballen en de vele andere overheerlijke snacks zeker niet!