Nasi Schijf


Nog ff geduld.. Teunsje is ermee bezig!

Onze Nasi Bal misschien wel de lekkerste van het Zuiden, test hem vandaag nog!


Een Nasi bal is een bolvormige snack die bestaat uit ambachtelijke gemaakte Nasi met doorhaalvloeistof en een paneerlaag eromheen. De bal is vooral bekend van vroeger zowel in in Nederland en België bekend staat. Een met de Nais Bal vergelijkbare snack is de Bami Bal, waarbij in plaats van nasi bami als hoofdingrediënt gebruikt wordt. Bij veel snackbars is de Nasi schjf of blok ook in een ronde of vierkante vorm verkrijgbaar. In enkele gevallen is hij ook anders van smaak, in meer of mindere mate pittig Onze Nasi bal wordt nog op de authentieke manier bereidt met echte groenten en stukjes mals vlees. Ook komt er binnenkort een vegetarisch in ons assortiment bij Tuutsje vaan Teunsje (Medio December 2018)

 

Alle ambachtelijke snacks worden gemaakt volgens eigen recept met Teun geheime kruidenmix, en uiteraard met een fijn gesnipperd gebakken uitje erin. 

 

Elke dag vers bereidt dus Op = Op is dan ook ons motto, des te verser en des te lekkerder kunt u genieten van onze super pure ambachtelijke kwaliteit garantie!