Gehaktbal Gigantius


Oma's gehaktbal... Bal Gigantius

De ambachtelijke gehaktballen Gigantius van Tuutsje vaan Teunsje al jaren de lekkerste Balletje van Maastricht en de regio! Vers bereidt..!

 

De gehaktballen onderscheiden zich door het gebruik van topkwaliteit vlees: Op maat gesneden Hollands Kalfs en Varkensvlees.  Alleen het beste vlees is goed genoeg voor de ballen van Ballen Tuutsje vaan Teunsje! Veel aandacht is er besteed aan de bal: Qua uiterlijk mooi gebruind, elk iets anders van vorm maar met hetzelfde gewicht. De échte pure beleving van een overheerlijke ambachtelijke bal.

 

Tot in perfectie is er rekening gehouden met rulheid, smeuïgheid en smaak. Mooi, op maat gemalen gehakt, niet te grof en niet te fijn, zodat de bal zich als een vis in het water voelt in een pan overheerlijke jus.

 

Alle ballen worden gemaakt volgens eigen recept met Teun geheime kruidenmix, en uiteraard met een fijn gesnipperd uitje erin. De gehaktbal is ook lekker op broodje, dus wat platter, zodat ie lekker in de hand ligt. Uiteraard is 'ie zonder broodje ook heerlijk en met mosterd of onze warme verrukkelijke Curry saus (Gemaakt met echte Coca Cola) zeker aan te raden!

 

Elke dag vers bereidt dus Op = Op is dan ook ons motto, des te verser en des te lekkerder kunt u genieten van onze super pure ambachtelijke kwaliteit garantie!