döpke (mini Gehaktbal)


Dopke... onze kleinere versie gehaktbal

Iedere kent hem wel onze grotere variant wel gehaktbal Gigantius van Tuutsje vaan Teunsje al jaren de lekkerste Bal van Maastricht en de regio! Vers bereidt..!

 

Na vele verzoek was de vraag van de klant of het niet mogelijke was een kleinere variant te maken op onze Bal Gigantius (325 gr.) Natuurlijk blijft ons motto dan ook "Klant is Koning" Daarom vanaf nu ook te verkrijgen het Döpke met een extra toevoeging van gebakken ui ietsje pikanter van smaak, maar ontzettend lekker!

 

Ook de Döpkes gehaktballen onderscheiden zich door het gebruik van topkwaliteit vlees: Op maat gesneden Hollands Kalfs en Varkensvlees.  Alleen het beste vlees is goed genoeg voor de ballen van Ballen Tuutsje vaan Teunsje! Veel aandacht is er besteed aan de bal: Qua uiterlijk mooi gebruind, elk iets anders van vorm maar met hetzelfde gewicht. De échte pure beleving van een overheerlijke ambachtelijke bal.

 

Tot in perfectie is er rekening gehouden met rulheid, smeuïgheid en smaak. Mooi, op maat gemalen gehakt, niet te grof en niet te fijn, zodat de bal zich als een vis in het water voelt in een pan overheerlijke jus of natuurlijk gewoonweg naturel.

 

Alle ambachtelijke gehaktballen worden gemaakt volgens eigen recept met Teun geheime kruidenmix, en uiteraard met een fijn gesnipperd gebakken uitje erin. De gehaktbal is ook lekker op broodje, dus wat platter, zodat ie lekker in de hand ligt. Uiteraard is 'ie zonder broodje ook heerlijk en met mosterd of onze warme verrukkelijke Curry saus (Gemaakt met echte Coca Cola) zeker aan te raden!

 

Elke dag vers bereidt dus Op = Op is dan ook ons motto, des te verser en des te lekkerder kunt u genieten van onze super pure ambachtelijke kwaliteit garantie!