Bijoeke (platte Gehaktbal pikant)


Een juweeltje van een smaak Bijoeke een echte liefhebber voor tussendoor!

In 1991 was dit al een juweeltje onder de zelfgemaakte snacks in Valkenburg daarom noemen we hem niet voor niets Bijoeke in Maastricht. (Bijoeke betekend in Maastricht "Juweeltje") Proef hem vandaag nog!

 

Naar veler verzoek uit de regio Valkenburg en omstreken kwam de vraag van oude klanten of het niet mogelijke was of ik weer de ouderwetse platte schijf wou maken met een tikkeltje meer gesnipperde uien en licht pikant gekruid. Natuurlijk geldt ook voor deze ontzettende lekkere snackvariant weer ons motto "Klant is Koning" Daarom vanaf nu ook te verkrijgen het Bijoeke met een extra toevoeging van fijn gesnipperde gebakken uien en ietsjes pikanter en kruidiger van smaak, maar ontzettend lekker als tussendoortje!

 

Ook de Bijoekes onderscheiden zich door het gebruik van topkwaliteit vlees: Op maat gesneden Hollands Varkensvlees.  Alleen het beste vlees is goed genoeg voor de snacks Tuutsje vaan Teunsje! Veel aandacht is er besteed aan de kruiding: Qua uiterlijk mooi gebruind, elk iets anders van vorm maar met hetzelfde gewicht. De échte pure beleving van een overheerlijke ambachtelijke juweeltje als snack!

 

Tot in perfectie is er rekening gehouden met rulheid, smeuïgheid en smaak. Mooi, op maat gemalen gehakt, niet te grof en niet te fijn, zodat zich het Bijoeke thuis voelt in het mooie Bourgondische Maastricht als een Juweeltje van Snack.

 

Alle ambachtelijke snacks worden gemaakt volgens eigen recept met Teun geheime kruidenmix, en uiteraard met een fijn gesnipperd gebakken uitje erin. 

 

Elke dag vers bereidt dus Op = Op is dan ook ons motto, des te verser en des te lekkerder kunt u genieten van onze super pure ambachtelijke kwaliteit garantie!