Assortiment Snacks


Ambachtelijk lekker genieten van onze HOME MADE SNACKS

Home Made of toch Ambachtelijke Snacks?
Al heel wat jaartjes staat Friterie Tuutsje vaan Teunsje in Wyck-Maastricht bekend om zijn goede kwaliteit ambachtelijke snacks met pure passie van een overheerlijke Kruidige Bamibal, Nasibal, Bijoeke,  tot een Gigantische reuze gehaktbal of toch liever de keuze uit één van de vele ambachtelijke Kroketten uit eigen keuken! 

 

Elke dag vers bereidt dus Op = Op is dan ook ons motto, des te verser en des te lekkerder kunt u genieten van onze super pure ambachtelijke kwaliteit garantie!

 

Fabriek Snacks van topkwaliteit!
Natuurlijk mogen de bekendste Snackfabrikanten zoals Mora, Ad van Geloven, Elite, VanReuzel, De Vries, Van Oers, Beckers niet ontbreken in ons assortiment. Zo is bij Tuutsje vaan Teunsje te verkrijgen: Frikandel, Frikandel Speciaal Tuutsje, Frikandel Speciaal, Frikandel Sjeng Jeng, Viandel, KipcornGehaktstaaf, Mexicano, Cervela, Knakworst, Bokworst, Tiroler diverse, Cheesy Nuggets, Kipnuggets, Kipfingers of kiest u toch liever voor één van onze vegetarische snacks Kaassouflesse. Groentekroket, Bonita... maar er wordt wel selectief gecontroleerd door de Teun en zijn Team op goede smaak & kwaliteit!

 

We zijn continue bezig met het verbeteren van onze producten en het vertalen van trends in de markt naar productinnovaties. Teun en zijn team van vakmensen lukt het keer op keer weer om verrassende en smaakvolle combinaties te bedenken voor Jong en Oud!

 

Dus keuze genoeg voor een lekker tussendoortje of uw maaltijd compleet te maken!