WYCKSE SPJEK kroket


Wyckse Spjek kroket, voor echte vlees liefhebbers!

Wyckse Spjek Kroket
De Wyckse Spjek kroket een zeer verrassende smaakbeleving door het gebruik van het Heuvelland Varken en Maaswater, het ambachtelijk spek is bereid en afkomstig van een Top slager uit het zuiden deze land. Het water in de pekel van het vlees is vervangen door gefilterd Maaswater (Dus zeer schoon). De salpicon maken we af met een kruidenmix en ketjap. We plukken het vlees met de hand en maken daar een volle smakelijke ragout van. Voor de pure smaakbeleving paneren we hem met de best geselecteerde paneermeel en vooral een dun krokant jasje... zo als een echte kroket hoort te zijn in het zuiden!

 

Elke dag vers bereidt dus Op = Op is dan ook ons motto, des te verser en des te lekkerder kunt u genieten van onze super pure ambachtelijke kwaliteit garantie!

 

We zijn continue bezig met het verbeteren van onze producten en het vertalen van trends in de markt naar productinnovaties. Teun en zijn team van vakmensen lukt het keer op keer weer om verrassende en smaakvolle combinaties te bedenken voor Jong en Oud!