Maastrichse vleeskroket


Maastrichtse Vlees of Mestreechse Vleiskroket... aan uw de keuze!

Maastrichtse of Mestreechse Vleeskroket?

Er gaat niets boven een echte rundvleeskroket. Een stevige snack met grote stukken stukjes draadjesvlees. Alle ingrediënten krijgen uren de tijd om op smaak te komen. Een mooi stuk rundersukade met een doorregen stukje vet suddert uren op een laag pitje, tot het de perfecte garing heeft. We plukken het vlees met de hand en maken daar een volle smakelijke ragout van. Voor de pure smaakbeleving paneren we hem met de best geselecteerde paneermeel en vooral een dun krokant jasje... zo als een echte kroket hoort te zijn in het zuiden!

 

Elke dag vers bereidt dus Op = Op is dan ook ons motto, des te verser en des te lekkerder kunt u genieten van onze super pure ambachtelijke kwaliteit garantie!

 

We zijn continue bezig met het verbeteren van onze producten en het vertalen van trends in de markt naar productinnovaties. Teun en zijn team van vakmensen lukt het keer op keer weer om verrassende en smaakvolle combinaties te bedenken voor Jong en Oud!