ZEEUWSE Mosselkroket


De Mossel kroket, voor echte vis liefhebbers!

Zeeuwse Mosselkroket
Misschien wel de grootste trots van Zeeland, niet voor niets is deze Zeeuwse roem nu al het gehele jaar te verkrijgen! De verse Zeeuwse Mossel van zeer goede kwaliteit wordt nog gekookt op de ambachtelijke in een pannetje (wel iets groter van formaat). Van de Zeeuwse mosselen het overgebleven vocht maken wij een mosselkroket. De basis is een mosselbouillon die we op smaak brengen met een scheut witte wijn, ui, knolselderij en prei. Voor het paneren van de kroketten gebruiken wij dit maal Panko. Dit Japanse broodkruim geeft een dunne en extra knapperige korst. De binnenkant is zacht en smeuïg en loopt een beetje als je de kroket doorsnijdt. 

  

Elke dag vers bereidt dus Op = Op is dan ook ons motto, des te verser en des te lekkerder kunt u genieten van onze super pure ambachtelijke kwaliteit garantie!

 

We zijn continue bezig met het verbeteren van onze producten en het vertalen van trends in de markt naar productinnovaties. Teun en zijn team van vakmensen lukt het keer op keer weer om verrassende en smaakvolle combinaties te bedenken voor Jong en Oud!