hollandse garnalenkroket


Hollandse Garnalen Kroket, voor echte vis liefhebbers!

Hollandse Garnalen kroket

Deze overheerlijke en misschien wel lekkerste Garnalen kroket van Maastricht en de regio is al jaren te verkrijgen in het gezellige maar vooral Bourgondische Wyck Maastricht. We gebruiken voor de goede basis te verkrijgen voor de garnalenkroket een zelf getrokken bisque van garnalendoppen. Hier maken we een rode salpicon van. Dit is afhankelijk van de bisque. De garnalenkroket is goed gevuld en zit vol Hollandse garnalen. Voor het paneren van de kroketten gebruiken wij dit maal Panko. Dit Japanse broodkruim geeft een dunne en extra knapperige korst. De binnenkant is zacht en smeuïg en loopt een beetje als je de kroket doorsnijdt. 


Elke dag vers bereid dus Op = Op is dan ook ons motto, des te verser en des te lekkerder kunt u genieten van onze super pure ambachtelijke kwaliteit garantie!

 

We zijn continue bezig met het verbeteren van onze producten en het vertalen van trends in de markt naar productinnovaties. Teun en zijn team van vakmensen lukt het keer op keer weer om verrassende en smaakvolle combinaties te bedenken voor Jong en Oud!