Cheddar kaas kroket


Cheddar Kaas kroket, voor echte kaas liefhebbers!

Cheddar kaaskroket
Naast de gewone de vele kaaskroket vind je in ons assortiment ook een vegetarisch cheddar Kaas kroket. Deze kroket is gevuld met een heerlijke huisgemaakte ragout waar vers geraspte cheddar doorgaat. We gebruiken de pure echte Engelse cheddar, die krachtig van smaak is.

 

Alle kazen die we gebruiken voor onze kroketten zijn vers en komen van Erik Murre Fromagerie. We raspen de kaas zelf, in onze eigen productie keuken met alle zorg.

 

Elke dag vers bereidt dus Op = Op is dan ook ons motto, des te verser en des te lekkerder kunt u genieten van onze super pure ambachtelijke kwaliteit garantie!

 

We zijn continue bezig met het verbeteren van onze producten en het vertalen van trends in de markt naar productinnovaties. Teun en zijn team van vakmensen lukt het keer op keer weer om verrassende en smaakvolle combinaties te bedenken voor Jong en Oud!


Onze buren weten wat KAAS is

't Rommedoeke Wyck - Maastricht

Op zoek naar zeer speciale buitenlandse en Hollandse kazen bezoek dan onze historische locatie in de Wijcker Brugstraat. Hier zult U alles vinden van het lokale pikante Rommedoe kaasje tot een mooie engelse cheddar gevuld met blue stilton. Italië is vertegenwoordigd met de allerbeste Parmigiano, buffel Mozzarella maar ook Taleggio. Geitenkaasjes in diverse varianten maar ook vele regionale Belgische en Franse kaasje completeren het aanbod. Steeds populairder worden de Nederlandse boeren kazen, ook hierin voorzien wij u van een ruime keuze, met of zonder kruiden, van jong tot en met oud. Naar het buitenland en een kadootje meenemen, wij kunnen kazen voor U vacumeren maar bieden ook boeren pondjes en Edammer kaasjes in diverse gewichten aan. Een klein assortiment aan verfijnde vleeswaren en salades mag ook hier echter niet ontbreken . In korte tijd is 't Rommedoeke Wyck uitgegroeid tot een vast adres niet alleen voor de Maastrichtenaren maar ook voor klanten van buiten Maastricht.

 

Namens onze buren heten wij u van harte welkom in de Wycker Burgstraat!