6 kazen kroket


6 kazen kroket, voor echte kaas liefhebbers!

6 Kazen kroket

Onze 6 Kaaskroketten zijn een verrukkelijk tussendoortje tijdens of na het shoppen maar ook zeer lekker als lunch of maaltijd. De zes kaaskroketten danken hun heerlijke smaak aan zes soorten mooie gerijpte kazen, die versgeraspt door de ragout gaan. We bereiden onze kaaskroketten met Comté, belegen Hollandse kaas en Emmentaler, Cheddar, Gruyère, Gorgonzola voor ze perfect op smaak te brengen, ook hebben we nog steeds in ons assortiment de overheerlijk maar vooral bekende Wyckse kaas kroket en de Cheddar kaaskroket een must voor iedere kaasliefhebber!

Onze 6 kazen kroket is dan ook niet voor niets met 34% kaas bereidt. Voor het paneren van de kroketten gebruiken wij dit maal Panko. Dit Japanse broodkruim geeft een dunne en extra knapperige korst. De binnenkant is zacht en smeuïg zoals kaas hoort te zijn en loopt een beetje als je de kroket doorsnijdt. 

 

Elke dag vers bereidt dus Op = Op is dan ook ons motto, des te verser en des te lekkerder kunt u genieten van onze super pure ambachtelijke kwaliteit garantie!

 

We zijn continue bezig met het verbeteren van onze producten en het vertalen van trends in de markt naar productinnovaties. Teun en zijn team van vakmensen lukt het keer op keer weer om verrassende en smaakvolle combinaties te bedenken voor Jong en Oud!


Onze buren weten wat KAAS is

't Rommedoeke Wyck - Maastricht

Op zoek naar zeer speciale buitenlandse en hollandse kazen bezoek dan onze historische locatie in de Wijckerbrugstraat. Hier zult U alles vinden van het lokale pikante Rommedoe kaasje tot een mooie engelse cheddar gevuld met blue stilton. Italië is vertegenwoordigd met de allerbeste Parmigiano, buffel Mozzarella maar ook Taleggio. Geitenkaasjes in diverse varianten maar ook vele regionale Belgische en Franse kaasje completeren het aanbod. Steeds populairder worden de Nederlandse boeren kazen, ook hierin voorzien wij u van een ruime keuze, met of zonder kruiden, van jong tot en met oud. Naar het buitenland en een kadootje meenemen, wij kunnen kazen voor U vacumeren maar bieden ook boeren pondjes en Edammer kaasjes in diverse gewichten aan. Een klein assortiment aan verfijnde vleeswaren en salades mag ook hier echter niet ontbreken . In korte tijd is 't Rommedoeke Wyck uitgegroeid tot een vast adres niet alleen voor de Maastrichtenaren maar ook voor klanten van buiten Maastricht.

 

Namens onze buren bent u van harte welkom!