Kroketten - home made


Home Made of toch Ambachtelijke Snacks?
Al heel wat jaartjes staat Friterie Tuutsje vaan Teunsje in Wyck-Maastricht bekend om zijn goede kwaliteit ambachtelijke snacks met pure passie zo ook al heel wat jaren om zijn overheerlijke vele ambachtelijke Kroketten uit eigen keuken van Maastrichse Vlees- tot een authentieke Kaas kroket! 

 

Elke maand wel een nieuwe verrassende kroket, kom, proef en vergelijk!

 

Elke dag vers bereidt dus Op = Op is dan ook ons motto, des te verser en des te lekkerder kunt u genieten van onze super pure ambachtelijke kwaliteit garantie!

 

Ook onze fabriek snacks zijn van topkwaliteit!
Natuurlijk mogen de bekendste en missschiens wel de lekkerste Snackfabrikanten zoals Mora, Ad van Geloven, Elite, VanReuzel, De Vries, Van Oers, Beckers niet ontbreken in ons assortiment. Zo is bij Tuutsje vaan Teunsje te verkrijgen: Frikandel, Frikandel Speciaal Tuutsje, Frikandel Speciaal, Frikandel Sjeng Jeng, Viandel, KipcornGehaktstaaf, Mexicano, Cervela, Knakworst, Bokworst, Tiroler diverse, Cheesy Nuggets, Kipnuggets, Kipfingers, Loempiadel of kiest u toch liever voor één van onze vegetarische snacks Kaassouflesse. Groentekroket, Bonita... maar er wordt wel selectief gecontroleerd door de Teun en zijn Team op goede smaak & kwaliteit!

 

We zijn continue bezig met het verbeteren van onze producten en het vertalen van trends in de markt naar productinnovaties. Teun en zijn team van vakmensen lukt het keer op keer weer om verrassende en smaakvolle combinaties te bedenken voor Jong en Oud!

 

Dus keuze genoeg voor een lekker tussendoortje of uw maaltijd compleet te maken!