Andalouse saus


Andalouse saus lekker op een Frietsje of Snackie

Pittige saus op basis van mosterd en tomaten. Deze overheerlijke samenstelling past dan ook perfect bij een ambachtelijk Frietje, maar ook zeer lekker als bijpassend sausje voor bij de Viandel of één van van onze andere lekkere snacks.

 

De Andalouse komt uit Belgie "La William" gewoonweg de lekkerste!
Ondertussen is het al meer dan 40 jaar geleden, maar bij La William zijn we het niet vergeten: wij waren de eersten die de enige echte Andalouse saus op de markt hebben gebracht! Voor het Andalouse recept lieten we ons inspireren door gazpacho. Deze koude Spaanse tomatensoep komt oorspronkelijk uit het zuiden van Spanje – Andalusië – waar het te warm is voor échte soep.

 

Net als in gazpacho, vind je in de Andalouse van La William ook heel wat groenten. Het belangrijkste ingrediënt zijn natuurlijk de tomaten.

 

Hoe we zoveel pit en smaak in onze Andalouse brengen? Met lekkere mosterd, ansjovis en wat kappertjes. Na 40 jaar is ons recept nog altijd even succesvol en heeft de Andalouse van La William een vaste stek veroverd in vele koelkasten.

 

Tip

Ooooo, zo'n lekkere suggestie met een Viandel