de Bijenkorf maastricht


In Maastricht en Limburg weten ze wat goed shoppen is! Met een bezoekje aan de vestiging van De Bijenkorf is een dagje winkelen in de sfeervolle en historische stad Maastricht zeker geslaagd. De luxe collectie heeft nu ook merken als Gucci en Viktor en Rolf.

 

Het leuke aan dit grote warenhuis is dat er voor iedereen wel wat te vinden is. Op de parterre biedt de Meesterbanketbakker overheerlijk luxe banket. Ook voor zonnebrillen, lederwaren en cosmetica kunnen klanten hier terecht. In de kelder kunnen de heren op hun gemak de collectie bekijken, terwijl op de eerste etage de dames tussen de kledingrekken snuffelen. Terwijl de bezoeker verder winkelt of geniet van een kop koffie, kan de gekochte kleding indien nodig ter plekke worden vermaakt. 

 

Daarom is de Bijenkorf Maastricht ook al ruim wat jaartjes alweer een begrip in het mooie Stadscentrum van Maastricht, voor iedereen wat wils.... De Bijenkorf Maastricht is op nog geen 6 minuut (500 m) loopafstand van Tuutsje vaan Teunsje in Wyck-Maastricht. Dus de ideale uitvalbasis voor het ultieme Snackmoment of Tussendoortje in het vuistje.

 

Adres: 

de Bijenkorf Maastricht

Achter Het Vleeshuis 26, 6211 GS Maastricht