Actie's & Deals Tuutsje vaan Teunsje

Combi Deals


Elke Maandag, dinsdag en woensdag de lekkerste Combi Deals voor de allerlaagste prijs het gehele jaar door... Welke? Volg ons via Facebook of Twitter, of kom gezellig ff binnenwippen en kijk vanaf donderdag op onze LCD schermen in de zaak.

> Meer informatie


Week van de kroket

De kroket is favoriet van menig Nederlander en toerist. Deze snack verdient alleen al om die reden een eigen feestweek en alweer voor het 5 jaar achtervolgend bij Tuutsje vaan Teunsje WYCK Maastricht!

Goed nieuws, want deze snack hééft ook weer in 2019 zijn eigen Kroketten Feestweek van 21 oktober t/m 27 oktober 2019....

> Meer informatie

PIN & WIN weken

 

Van 12 november tot 30 november 2019 is het alweer voor de 7de keer de PIN & WIN weken bij Tuutsje vaan Teunsje in WYCK Maastricht 

> Meer informatie


Sajs "Lomele Lies"

Sjas "Lomele Lies", net nog eventjes voor de laatste voorstelling begon van Lomele Lies die toen al ruim meer dan 9000 bezoekers hadden mogen verwelkomen in het mooie vernieuwde Vrijthof Theater van Maastricht kwam de mooie Prinses en Prins nog genieten met meerdere hoofdrolspeler en de producer van onze nieuwe saus van Tuutsje vaan Teunsje Sajs "Lomele Lies" Prins(SES)heerlijk!

> Meer informatie